Vizualizarea unei chitanţe

Modul de vizualizare a chitanţelor ţine loc de control înainte de emitere sau de export.

În aplicaţia Agraf vizualizarea chitanţelor se poate realiza în două stiluri: agraf blue şi classic. Iniţial se foloseşte modelul de dispoziţie configurat în pagina de setări ale companiei. Acesta se poate modifica oricând din lista disponibilă în partea din dreapta sus a chitanţei.

Stilul agraf blue este cel care personalizează aplicaţia, punând la dispoziţie vizualizarea chitanţelor într-un mod mai dinamic şi colorat. Acesta este gândit astfel încât la printare pagina să nu fie încărcată, iar datele să fie accesibile uşor.

Vizualizarea unei chitanțe - Agraf blue · Ghidul Agraf

Pe cealaltă parte venim în ajutor cu un design clasic, cunoscut de toată lumea, care oferă o delimitare precisă a datelor, prin încadrarea lor într-un tabel.

Vizualizarea unei chitanțe - Classic · Ghidul Agraf

Diferenţa între cele două modele constă doar în aranjarea datelor în pagină, informaţiile de pe chitanţe fiind aceleaşi în ambele situaţii. Ambele stiluri sunt compacte, oferind exact ceea ce utilizatorul are nevoie: claritate, simplitate şi accesibilitate.

În aplicaţia Agraf, chitanţele pot fi vizualizate în oricare din cele trei statusuri ale lor, “Ciornă”, “Emisă” sau “Anulată”, dar pot fi exportate doar în cazul ultimelor două statusuri.

Chitanţele sunt vizualizate în acelaşi mod şi de pe aceaşi pagină cu facturile, sau în pagină separată dacă chitanţa e de sine stătătoare, iar în cazul unei chitanţe atribuite unei facturi, pagina de vizualizare facturi şi chitanţe este aceeaşi.

Pentru a accesa modul de vizualizare al unei chitanţe, ai două modalităţi. Din lista de chitanţe apeşi butonul “Vezi chitanţa” aflat pe linia fiecărei chitanţe din listă sau, tot din lista de chitanţe, dai click pe link-ul de pe seria acesteia.

Totodată, chitanţa poate fi vizualizată la fel de bine în momentul vizualizării unei facturi din lista de facturi, atâta timp cât factura respectiva are atribuită chitanţa de care ai tu nevoie.

O chitanţă în modul de vizualizare arată la fel ca una exportată în format PDF.

În cazul în care ai clienţi externi sau, pur şi simplu, vrei să vezi chitanţa în engleză, poţi selecta limba dorită din lista disponibilă în partea din dreapta sus a chitanţei. Limba aleasă va fi folosită şi la exportul chitanţei în format PDF de pe această pagină, folosind butonul Salvează PDF din partea de jos a paginii.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Lista de chitanțe Modificarea unei chitanțe