Securitatea datelor

Certificat de securitate SSL

Scopul aplicaţiei Agraf este de a oferi utilizatorilor săi o manieră uşoară, rapidă şi sigură de a emite facturi. Pentru noi, securitatea datelor utilizatorilor este de o importanţă majoră. De aceea, am luat decizia integrării unui certificat SSL.

SSL (Secure Sockets Layer) este o tehnologie care criptează datele transmise de la browser la server. Aceată tehnologie oferă un grad foarte mare de confidenţialitate, reducând la minim riscul ca informaţiile trimise prin browser să fie vizualizate de persoane neautorizate. Astfel, datele personale furnizate la crearea contului, datele companiei, precum şi datele din facturi vor fi tot timpul în siguranţă.

Pentru a identifica un site securizat cu SSL, este suficient să vă uitaţi la adresa acestuia: adresele web securizate prin SSL încep cu https:, în loc de http:.

De asemenea, în browser veţi putea observa, în faţa adresei introduse, o pictograma reprezentând un lacăt de culoare verde.

Astfel, cea mai simplă metodă de a verifica dacă un site este sau nu securizat, este aceea de a introduce adresa acestuia începând cu https. Daca veţi introduce în browser adresa https://agraf.ro, va apărea această pictogramă, pe care puteţi da dublu click pentru detalii şi pentru confirmarea conexiunii securizate.

Securitatea datelor · Ghidul Agraf

Backup

Pentru a păstra datele referitoare la utilizatori, setările contului dumneavoastră, datele companiilor, precum şi facturile emise, toate acestea sunt introduse într-o bază de date.

Ne asigurăm că acestea vor ramâne disponibile permanent, chiar şi în cazul unor probleme hardware sau software care ar putea afecta temporar aplicaţia, realizând în fiecare zi o salvare a bazei de date (un back-up). Pe scurt, acest lucru înseamna că nu veţi pierde informaţiile introduse, setările făcute, clienţii adăugaţi, facturile emise sau facturile la care lucraţi, chitanţele sau orice alte date. Ele vor fi disponibile în contul dumneavoastră şi le veţi putea accesa de fiecare data când vă veţi conecta la aplicaţie.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Detalii despre interfaţa aplicaţiei Browsere compatibile