Setările de comunicare

În cazul în care vrei să modifici setările mesajelor pe care ţi le trimite aplicaţia Agraf sau să reporneşti mesajele pe care le-ai oprit în trecut, accesează zona profilului tău.

Setările de comunicare · Ghidul Agraf

Din meniul dropdown, accesibil în momentul în care dai click pe numele tău din partea dreaptă a barei principale, acceseză secţiunea “Profil”, iar apoi selectează tab-ul “Setări mesaje”.

Aici vei vedea o listă cu toate comunicările sau mesajele de notificare care le trimite aplicaţia Agraf. Bifează sau debifează-le pe cele pe care le doreşti activate sau deactivate. Mai jos găseşti o listă cu descrierea lor:

Newsletter - Este mesajul care îl trimitem în fiecare lună, o singură dată, tuturor utilizatorilor noştri, care conţine noutăţi din lumea contabilă, noutăţi din aplicaţia Agraf şi activităţile noi de la ultimul nostru newsletter.

Funcţionalităţi noi - Este mesajul pe care ţi-l vom trimite în momentul în care vom adăuga funcţionalităţi noi aplicaţiei Agraf. În unele luni când activitatea noastră este mai intensă, update-urile pot deveni mai frecvente (o dată pe săptămână, o dată la două săptămâni).

Odată ce ţi-ai facut modificările apasă butonul “Salvează”, iar ele vor fi activate instant.

Tot pe acestă pagină de “Profil” vei putea să îţi modifici şi Datele personale, Datele companiei sau să îţi schimbi parola contului tău. Pentru a face asta, apasă tab-ul de care ai nevoie din partea de sus a zonei de lucru (sub numele paginii).

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Recuperare parolei Crearea primei tale facturi online