Vizualizarea unei facturi

Pentru a accesa modul de vizualizare al unei facturi ai două posibilităţi. Din lista de facturi apeşi butonul “Vezi factura” aflat pe linia fiecărei facturi din listă sau, tot din lista de facturi, dai click pe link-ul de pe seria acesteia.

Modul de vizualizare al facturilor are şi rol de control înainte de emiterea sau exportul acestora.

În aplicaţia Agraf vizualizarea facturilor se poate realiza în două stiluri: agraf blue şi classic. Iniţial se foloseşte modelul de factură configurat în pagina de setări ale companiei. Acesta se poate modifica oricând din lista disponibilă în partea din dreapta sus a facturii.

Stilul agraf blue este cel care personalizează aplicaţia, punând la dispoziţie vizualizarea facturilor într-un mod mai dinamic şi colorat. Acesta este gândit astfel încât la printare pagina să nu fie încărcată, iar datele să fie accesibile uşor.

Vizualizarea unei facturi - Agraf blue · Ghidul Agraf

Pe cealaltă parte venim în ajutor cu un design clasic, cunoscut de toată lumea, similar vechiului facturier pretipărit, care oferă o delimitare precisă a datelor, prin încadrarea lor în tabele.

Vizualizarea unei facturi - Classic · Ghidul Agraf

Diferenţa între cele două modele constă doar în aranjarea datelor în pagină, informaţiile de pe facturi fiind aceleaşi în ambele situaţii. Ambele stiluri sunt compacte, oferind exact ceea ce utilizatorul are nevoie: claritate, simplitate şi accesibilitate.

Facturile pot fi vizualizate în oricare din cele trei statusuri ale lor: “Ciornă”, “Emisă” sau “Anulată”, dar pot fi exportate doar în cazul ultimelor două statusuri.

O factură în modul de vizualizare este la fel ca una exportată în format PDF.

În cazul în care ai clienţi externi sau, pur şi simplu, vrei să vezi factura în engleză, poţi schimba limba în care se afişează factura prin selectarea limbii dorite din lista disponibilă în partea din dreapta sus a facturii. Limba aleasă va fi folosită şi la exportul facturii în format PDF de pe această pagină, folosind butonul Salvează PDF din partea de jos a paginii.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Lista de facturi Modificarea unei facturi