Datele Companiei

Completarea datelor companiei tale face ca ele să apară corect şi complet pe factură, din punct de vedere contabil, în zona datelor furnizorului.

Datele Companiei · Ghidul Agraf

Pentru a-ţi completa sau modifica datele companiei acceseză secţiunea “Companie” din meniul dropdown accesibil în momentul în care dai click pe numele tău din partea dreaptă a barei de sus. Sau, în cazul în care eşti tot pe o pagină din categoria “Profil”, poţi schimba tab-ul pe cel denumit “Date companie”.

Câmpurile ce le ai de completat reprezintă datele juridice ale companiei tale, care vor apărea pe facturi, chitanţe şi alte documente contabile exact în forma în care le-ai introdus tu aici.

Contul bancar ales va reprezenta contul bancar implicit, folosit cel mai des de companie pe documentele contabile. În momentul în care ai ales un cont bancar facturile noi se vor completa automat cu acest cont, însă îţi oferim posibilitatea de a alege un alt cont pentru fiecare factură în parte în momentul în care generezi factura. Acest lucru este valabil şi în cazul contului bacar de TVA.

Odată ce ai completat datele apasă butonul “Salvează”, iar datele vor fi salvate şi vor putea fi folosite ulterior.

Tot pe această pagină de “Profil” vei putea să îţi modifici şi Datele personale, Parola sau setările mesajelor pe care ţi le trimitem. Pentru a face asta, apasă tab-ul de care ai nevoie din partea de sus a zonei de lucru (sub numele paginii).

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Datele Personale Setările Utilizatorului