Furnizorul facturii

Furnizorul facturii preia datele companiei tale curente, date care sunt configurabile din două locuri, fie din datele companiei, fie direct din modul de generare al facturii, dând click pe butonul “Modifică furnizorul”.

Furnizorul facturii · Ghidul Agraf

În mod normal, odată setate toate datele de care ai nevoie de la început, nu mai este necesar să operezi schimbări la datele furnizorului şi poţi astfel să generezi şi să emiţi facturi într-un timp foarte scurt.

Din modul de creare al unei facturi noi vei putea să vezi datele furnizorului dând un click pe numele lui, acest lucru deschizând lista detaliilor.

Modificarea datelor furnizorului, fară a părăsi factura în lucru se face apăsând butonul “Modifică furnizorul”, fapt ce te va duce în modul de editare a datelor acestuia.

Furnizorul facturii · Ghidul Agraf

În cazul în care doreşti să alegi un alt cont bancar pentru completarea facturii curente, o poţi face selectând unul din lista de conturi de care dispui. De asemenea, dacă ai nevoie de mai multe conturi bancare pe factură, cu ajutorul butonului "Adaugă un cont bancar" poţi adăuga încă un cont bancar.

După ce ai facut modificările de care ai nevoie apasă butonul “Salvează”, iar datele furnizorului vor fi încărcate pe factura curentă, iar în caz contrar, dacă te-ai răzgândit în legătură cu modificările, apasă butonul “Anulează” iar modificările tale vor fi șterse.

Atenţie, datele furnizorului vor fi salvate definitiv în aplicaţia Agraf doar în momentul în care factura este generată cu succes, în caz contrar, în cazul în care vei apăsa butonul “Renunţă”, de pe factura curentă, datele vor fi menţinute la valoarea lor iniţială.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Crearea primei tale facturi online Clientul / beneficiarul facturii