Restul de plată la o factură

În momentul în care creezi o chitanţă nouă în aplicaţia Agraf, aceasta are abilitatea de a te informa asupra sumei rămase de încasat pe factura respectivă, asumând că încă nu a fost creată nici o chitanţă pentru ea, sau chinţa a fost de încasare parţială.

Restul de plată la o factură · Ghidul Agraf

După ce ai ales clientul din lista de clienţi, în cazul în care există, aplicaţia îţi va alege cea mai veche factură neîncasată, dar vei avea posibilitatea să alegi alta. ( In listă vei vedea în ordinea vechimii, toate facturile neîncasate, sau încasate parţial ). La alegerea unei facturi, ţi se va deschide o bară cu informaţii legate de sumele rămase de încasat, totodată completându-se şi detaliile chitanţei.

Total factură - Este suma totală care este trecută pe factura curentă

Din care încasat - Suma care a fost deja încasată din factura curentă, printr-o altă chitanţă. (în cazul în care factura e încasată parţial).

În ciorne - În cazul în care ai făcut deja o chitanţă pentru această factură, dar nu ai emis-o încă, vei vedea aici suma care apare pe chitanţa, sau chitanţele respective - lucru ce te va ajuta să eviţi chitanţele duplicate, sau încasările duble.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Metoda de calcul a facturii