Setările utilizatorului

Pentru a modifica setările utilizatorului tău din aplicaţia Agraf, accesează butonul denumit “Setări” din meniul din stânga, iar apoi selectează tab-ul “Setări utilizator”.

Setările Utilizatorului · Ghidul Agraf

Aceste setări te vor ajuta în navigarea prin paginile tip listă ale aplicaţiei Agraf. Mai jos găseşti o descriere a lor.

Clienţi pe o pagină în lista clienţi - Reprezintă numărul de linii (clienţi în cazul de faţă) care vor fi afişate pe o pagină vizibilă.

Chitanţe pe o pagină în lista chitanţe - Reprezintă numărul de linii (chitanţe în cazul de faţă) care vor fi afişate pe o pagină vizibilă.

Facturi pe o pagină în lista facturi - Reprezintă numărul de linii (facturi în cazul de faţă) care vor fi afişate pe o pagină vizibilă.

Odată ce ai facut modificările de care ai nevoie, apasă butonul “Salvează”, iar setările tale vor fi salvate şi vor modifica funcţionarea aplicaţiei aşa cum ai vrut tu.

Tot din această pagină de setări vei putea modifica şi setările companiei. Pentru a face asta selectează tab-ul “Setări companie” din partea de sus a zonei de lucru.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Datele Companiei Setările Companiei