Crearea unui cont nou

Pentru a beneficia la maxim de funcţionalităţile aplicaţiei Agraf, ai nevoie de cont de utilizator.

Pentru a-ţi crea contul de utilizator, click pe butonul “Cont nou” de pe pagina principală https://agraf.ro.

Ca alternativă, poţi face click pe butonul “Autentificare”, după care să accesezi link-ul “Înregistrează-te acum”.

Crearea unui cont nou  · Ghidul Agraf

Completează datele din formularul ce îţi va apărea pe pagină, dar, ca observaţie, singurele detalii obligatoriu de completat sunt: adresa de e-mail şi parola, restul datelor pot fi completate ulterior, odată ce eşti autentificat în aplicaţie.

Mai jos ai o explicaţie a câmpurilor care îţi sunt cerute la înregistrarea contului:

Adresă de e-mail - este necesară pentru a te autentifica şi pentru ca noi să putem menţine comunicarea cu tine. Am ales să folosim adresa de e-mail în locul unui nume de utilizator pentru a-ţi fi ţie mai uşor de ţinut minte.

Parola şi confirmarea parolei - Pentru a asigura integritatea şi siguranţa datelor, este nevoie să le protejăm cu o parolă. Minimul cerut de aplicaţie este o parolă formată din minim 6 caractere, dar îţi sugerăm să foloseşti una mai complexă formată din litere mici, litere mari şi cifre. (ex: FagureleDeMiere28).

Numele şi Prenumele - Sunt date ce vor fi adăugate în profilul tău în aplicaţie şi care vor servi la identificarea ta pe documentele contabile. (ex: cine a completat factura, delegatul facturii etc.).

Codul unic de înregistrare - Este cel a companiei tale, cel de pe care emiţi facturi. În cazul în care îţi introduci codul corect în căsuţa respectivă, aplicaţia va prelua automat datele tale şi le va introduce, iar în cazul în care vrei să faci modificări ulterioare, le poţi face din setările companiei, odată ce eşti autentificat în aplicaţie. (Datele de companie sunt date opţionale, îţi poţi crea contul şi fără să le introduci).

Nume firmă - În cazul în care aplicaţia nu a reuşit preluarea datelor tale, sau nu îţi place ce a importat, aici poţi să îţi introduci sau modifici numele companiei ce va fi afişat.

Mai departe, pentru a finaliza înregistrarea contului tău, trebuie să bifezi că ai citit şi eşti de acord cu Termenii şi condiţiile de funcţionare şi operare ale aplicaţiei Agraf, pe care te încurajăm să îi citeşti, pentru a putea vedea că datele tale vor fi în siguranţă pe serverele Agraf.

După ce ai terminat de completat datele, apasă butonul “Crează utilizator” şi, asumând că ai completat datele bine, nu ai scris greşit adresa de e-mail sau parola de confirmare, contul tău a fost pre-procesat, iar un mesaj de confirmare a fost trimis pe adresa ta e-mail.

Verifică-ţi căsuţa de email (în caz ca nu vezi mesajul de la noi, verifică şi folderul SPAM - încă nu s-a întâmplat niciodată să ajungă acolo, dar nu poţi fi sigur niciodată de setările fiecărui utilizator).

În mesajul de la noi vei primi un un buton de activare (în caz că butonul nu merge, mai jos găseşti un link, l-am adăugat pentru a fi siguri că nu o să ai probleme să îţi activezi contul). Apasă butonul, contul tău va fi activat, iar tu vei fi autentificat automat în aplicaţie, fără a ţi se mai cere parola (doar de această dată).

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Browsere compatibile Autentificarea in aplicaţie