Importarea facturilor tale existente

În versiunea curentă, aplicaţia Agraf nu deţine un mod automat de importare a facturilor tale vechi create fie el locale, fie din alte aplicaţii.

Singura modalitate existentă în momentul de faţă pentru adaugarea de facturi vechi, este procesarea lor manuală de către tine.

Aceasta se poate face introducând datele, seriile şi numerele manual, apoi lasând mai departe aplicaţia să numere automat.

Pentru a introduce manual seriile şi numerele facturilor şi a chitanţelor, din setările companiei (accesibile din meniul din stânga, apăsând butonul “Setări”), debifează “Numerotare automată facturi” şi “Numerotare automată chitanţe”. De asemenea, îţi recomandăm să modfici şi seria facturilor şi a chitanţelor pentru a fi aceaşi cu cea care o ai tu pe facturile mai vechi.

Odată procesate şi importate de către tine în aplicaţie, poti reveni din nou în setări şi bifa cele două opţiuni, iar aplicaţia Agraf va începe numerotarea automată a facturilor.

Nu uita să, în momentul în care începi numerotarea automată să modifici şi numărul de început al seriei facturilor şi chitanţelor, astfel încât el să corespundă cu numărul seriei ultimei tale facturi sau chitanţe introduse manual.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Importarea automată a datelor clientului Metoda de calcul a facturii