Schimbarea parolei

Schimarea periodică a parolei te ajută să iţi protejezi contul de potenţialele accesări neautorizate. În plus, noi susţinem folosirea parolelor unice pentru fiecare aplicaţie online, folosirea unei parole complexe şi de schimbare a ei periodic. Doar aşa poţi evita momente neplăcute în mediul online.

Schimbarea parolei · Ghidul Agraf

Pentru a-ţi schimba parola contului în aplicaţia Agraf, acceseză secţiunea “Profil” din meniul dropdown accesibil în momentul în care dai click pe numele tău din partea dreaptă a barei principale, iar apoi selectând tab-ul “Schimbă parola”.

Introdu parola ta curentă, asta ca să ne asigurăm că eşti chiar tu cel care schimbă parola şi nu doar o persoană care a găsit contul tău deja autentificat.

În următoarele două câmpuri introdu parola ta nouă, care trebuie să fie diferită de cea veche şi trebuie să conţină minim 6 caractere. Parola nouă trebuie introdusă de două ori (confirmată) pentru a te asigura ca ai introdus-o corect, nu ai greşit nici un caracter, astfel evitând probleme de autentificare data viitoare când vei dori să accesezi aplicaţia.

Pentru a îmbunătăţi gradul de protecţie al contului tău, îţi sugerăm să foloseşti o parolă mai complexă, formată din litere mici, litere mari şi cifre. (ex: FagureleDeMiere28).

Odată ce ţi-ai completat datele apasă butonul “Salvează”, iar parola ta nouă va fi salvată şi va avea efect din acel moment.

Tot pe acestă pagină de “Profil” vei putea să îţi modifici şi Datele personale, Datele companiei sau setările mesajelor care ţi le trimitem. Pentru a face asta, apasă tab-ul de care ai nevoie din partea de sus a zonei de lucru (sub numele paginii).

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Setările Companiei Recuperare parolei