Modificarea unui cont bancar

Modificarea unui cont bancar este posibilă în orice moment şi este asemănătoare cu adăugarea unui cont bancar nou, singura diferenţă fiind câmpurile, care vor fi deja precompletate cu datele introduse anterior de tine.

Pentru a modifica un cont bancar este necesar să intri iniţial în lista de conturi bancare, fapt posibil cu ajutorul butonului din stânga aplicaţiei "Conturi bancare".

Modificarea unui cont bancar · Ghidul Agraf

De acolo, ai două opţiuni pentru a ajunge în secţiunea de modificare a contului bancar. Fie apeşi butonul “Modifică”, din capătul liniei, aflat în dreptul contului bancar pe care doreşti să-l modifici, fie intri în modul de vizualizare a contului bancar dând click pe link-ul de pe numele lui, iar de acolo apeşi butonul "Modifică".

Contul bancar implicit, devine automat şi activ. Acesta îşi pierde proprietatea de "cont implicit" doar în momentul în care se alege un alt cont ca fiind implicit.

După ce ai modificat datele apasă butonul “Salvează”, modificările tale vor fi salvate, iar tu vei trece în modul de vizualizare a contului bancar.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Listă conturi bancare Ştergerea unui cont bancar