Adăugarea primului tău client

Pentru a adăuga primul tău client în aplicaţia Agraf, îţi sugerăm să foloseşti modul implicit de adăugare a clienţilor din zona de lucru destinată acestora. Acestă metodă îţi permite să vezi mai bine funcţionarea tuturor câmpurilor disponibile clienţilor - persoane juridice sau persoane fizice, chiar dacă există şi alte modalităţi de adăugare a unui client nou.

Adăugarea primului tău client · Ghidul Agraf

Din meniul din partea stângă a aplicaţiei alege opţiunea “Clienţi”. Acesta te va duce în lista de vizualizare a clienţilor, iar în cazul în care nu ai nici un client adăugat în aplicaţie, vei fi întâmpinat de un mesaj.

Lângă titlul paginii vei avea un buton, “Adaugă un client nou”, odată ce îl apeşi te duce în modul de adăugare al unui client nou.

Depizând de tipul clientului pe care vrei să îl adaugi, vei avea două opţiuni - client persoană fizică sau client persoană juridică, fiecare tip de client fiind legat de unul din tab-urile de sub numele paginii. Odată selectat tab-ul de care ai nevoie, acesta te va duce pe pagina asociată tipului de client selectat, cu câmpurile specifice acestuia.

După ce ai completat datele de care ai nevoie (completarea lor este opţională, dar pentru a fi corecte din punct de vedere contabil îţi recomandăm să le completezi cât mai detaliat) apasă butonul “Adaugă”, iar clientul tău va fi adăugat, iar tu vei trece în modul de vizualizare a clientului.

Totodată, vei primi şi un mesaj ce îţi va confirma adăugarea cu succes a clientului tău.

Felicitări, ai adăugat primul tău client în aplicaţia Agraf.

Acum clientul tău va fi disponibil în lista de clienţi şi deasemenea în lista de selecţie a unui client la crearea unei facturi noi.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Exportarea unei chitanțe Lista de clienți