Setările companiei

Pentru a modifica setările companiei tale din aplicaţia Agraf, accesează butonul denumit “Setări” din meniul din stânga.

Aceste setări te vor ajuta în administrarea facturilor, a chitanţele şi pentru generarea şi calculul lor automat.

Setările Companiei · Ghidul Agraf

Clienţi pe o pagină în lista clienţi - Reprezintă numărul de linii (clienţi în cazul de faţă) care vor fi afişate pe o pagină vizibilă. Mai jos găseşti o descriere a lor şi a ceea ce reprezintă modificările făcute acestora.

Chitanţe pe o pagină în lista chitanţe - Reprezintă numărul de linii (chitanţe în cazul de faţă) care vor fi afişate pe o pagină vizibilă.

Facturi pe o pagină în lista facturi - Reprezintă numărul de linii (facturi în cazul de faţă) care vor fi afişate pe o pagină vizibilă.

Numerotare automată facturi - Dacă bifezi setarea aceasta, aplicaţia va calcula automat numărul următoarei facturi, asigurându-te astfel că nu vei avea, din greşeală, două facturi cu acelaşi număr. (Numărul facturii se va completa automat doar în momentul emiterii, nu la momentul generării facturii).

Numerotare automată chitanţe - Dacă bifezi setarea aceasta, aplicaţia va calcula automat numărul urmărei chitanţe, asigurându-te astefel că nu vei avea, din greşeală, două chitanţe cu acelaşi număr. (Numărul chitanţei se va completa automat doar în momentul emiterii, nu în momentul generării).

Număr chitanţa următoare - Se aplică în cazul în care vrei să începi de la un număr mai mare generarea seriilor chitanţelor (ex: 10000), sau dacă ai generat în trecut serii manuale, iar acum vrei ca aplicaţia să le genereze automat pentru tine.

Număr factura următoare - Se aplică în cazul în care vrei să începi de la un număr mai mare generarea seriilor facturilor (ex: 10000), sau dacă ai generat în trecut serii manuale, iar acum vrei ca aplicaţia să le genereze automat pentru tine.

Serie chitanţe - Reprezintă codul seriei pe care vrei să o aibă chitanţele. Se aplică doar în cazul seriilor generate automat de aplicaţie. (ex: ALBI).

Serie facturi - Reprezintă codul seriei pe care vrei să o aibă facturile. Se aplică doar în cazul seriilor generate automat de aplicaţie. (ex: ALB).

TVA implicit - Este procentul implicit cu care vrei să fie calculate taxele facturilor. În cazul în care compania ta este neplătitoare de TVA, setează această valoare ca 0 (zero). De asemenea, dacă eşti neplătitor de TVA, debifează acest lucru din datele companiei tale. Odată ce ai facut modificările de care ai nevoie, apasă butonul “Salvează”, iar setările tale vor fi salvate şi vor modifica funcţionarea aplicaţiei aşa cum ai vrut tu.

Tot din această pagină de setări vei putea modifica şi setările utilizatorului. Pentru a face asta selectează tab-ul “Setări utilizator” din partea de sus a zonei de lucru.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Setările Utilizatorului Schimbarea parolei