Datele Personale

Completarea datelor tale personale te ajută să ai o factură completă şi corectă din punct de vedere contabil. Ele vor apărea la secţiunea “Completat de: ” a facturii. De asemenea, în primă fază, înainte de vreo modificare vor apărea şi la secţiunea “Delegat: ”, date ce pot fi schimbate în cazul în care delegatul facturii este altcineva decât cel care a emis-o.

Datele personale · Ghidul Agraf

Pentru a-ţi completa sau modifica datele personale acceseză secţiunea “Profil” din meniul dropdown accesibil în momentul în care faci click pe numele tău din partea dreaptă a barei de sus.

Aici vei avea câteva câmpuri de completat cu date din buletinul tău, câmpuri strict legate de necesitatea lor de a apărea pe facturi.

Odată ce ţi-ai completat datele apasă butonul “Salvează”, iar datele tale vor fi salvate şi vor putea fi folosite ulterior când vei emite facturi.

Tot de această pagină de “Profil” vei putea să îţi modifici şi Datele companiei, Parola sau setările mesajelor pe care ţi le trimitem. Pentru a face asta, apasă tab-ul de care ai nevoie din partea de sus a zonei de lucru (sub numele paginii).

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Autentificarea în aplicaţie Datele Companiei