Lista de clienţi

Pentru o vizualizarea sumară şi mai rapidă a clienţilor tăi din sistem, aplicaţia Agraf are o zonă de lucru de tip listă în care sunt enumeraţi toţi clienţii tăi introduşi. Aceasta este denumită “Listă clienţi”.

Lista de clienți · Ghidul Agraf

Pentru a ajunge la lista de clienţi, va trebui să accesezi butonul denumit “Clienţi” din meniul din partea stângă. Acesta te va duce direct în listă.

Aici vei vedea o aranjarea de tip tabel cu toţi clienţii tăi. Mai jos găseşti o descriere a coloanelor tabelului de vizualizare a clienţilor:

CUI/CNP - Depinzând de tipul clientului, persoană fizică sau juridică, acesta este principalul lui mod de indetificare.

Numele clientului – Este numele clientului aşa cum a fost introdus de către tine în aplicaţie, împreună cu forma de administrare a acestuia.

Nr. Telefon - În cazul în care ai completat numărul de telefon clienţilor tăi, el va apărea pe această coloană, servind ca un mod rapid de contact al lor în caz de necesitate.

Reg. Com. - Coloană aplicabilă doar în cazul companiilor şi va arăta numerele lor de înregistrare la registrul comerţului.

Localitate - Localitate în care se află adresa de facturare a clientului.

Judeţ - Judeţul în care se află adresa de facturare a clientului.

Nr. Facturi - Numărul de facturi create pentru clientul respectiv. Dacă clientul nu are nici o factură creată, în această coloană nu va apărea nimic.

Instrumente rapide – Singurul instrument rapid disponibil listei de clienţi, şi de altfel, sigurul de care este nevoie, este butonul de “Editază clientul”, care te va duce în modul de editare a clientului respectiv.

La sfârsitul listei de clienţi vei găsi intrumentele de paginare, care în funcţie de setările lor vor conţine mai multe pagini. Ele se pot modifica din setările utilizatorului accesibile din meniul din stânga al aplicaţiei. La trecerea mouse-ului peste butoane, îţi va apărea o notificare scrisă cu numele sau descrierea butonului respectiv.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Adăugarea primului tău client Modificarea unui client