Lista de conturi bancare

Pentru o vizualizare sumară şi rapidă a conturilor tale bancare din sistem, aplicaţia Agraf are o zonă de lucru de tip listă în care sunt enumerate toate conturile tale bancare introduse. Aceasta este denumită “Listă conturi bancare”.

Listă conturi bancare · Ghidul Agraf

Lista conturilor bancare se accesează cu ajutorul butonului "Conturi bancare" disponibil în meniul din partea stângă a aplicaţiei.

Aici vei vedea o aranjare de tip tabel cu toate conturile tale bancare. Mai jos găseşti o descriere a coloanelor tabelului de vizualizare a conturilor bancare:

Instrumente rapide – Singurul instrument rapid disponibil în lista conturilor bancare este butonul de “Modifică contul bancar”, care te va duce în modul de editare a contului bancar selectat.

DENUMIRE - Este denumirea contului bancar introdus de tine în aplicaţie. Spre exemplu, “cont pentru trezorerie”, “cont pentru plata salariilor”.

BANCA - Este banca la care este deschis contul bancar.

IBAN - Reprezintă numărul unic de identificare al contului bancar.

IMPLICIT - Este contul bancar utilizat implicit de aplicaţie pentru completarea facturilor sau altor documente.

ACTIV - Este afişată starea contului bancar. În cazul în care bulina este verde contul bancar poate fi folosit pentru completarea facturilor sau altor documente.

La sfârsitul listei de conturi bancare vei găsi intrumentele de paginare care, în funcţie de setările lor, vor conţine mai multe pagini. Acestea se pot modifica din setările utilizatorului accesibile din meniul din stânga al aplicaţiei. La trecerea mouse-ului peste butoane, îţi va apărea un indiciu cu numele sau descrierea butonului respectiv.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Adăugarea unui cont bancar Modificarea unui cont bancar