Vizualizarea unei dispoziţii

Modul de vizualizare a dispoziţiilor ţine loc de control înainte de emitere sau de export.

În aplicaţia Agraf vizualizarea dispoziţiilor se poate realiza în două stiluri: agraf blue şi clasic. Iniţial se foloseşte modelul de dispoziţie configurat în pagina de setări ale companiei. Acesta se poate modifica oricând din lista de selecţie disponibilă în partea din dreapta sus a dispoziţiei.

Stilul agraf blue este cel care personalizează aplicaţia, punând la dispoziţie vizualizarea dispoziţiilor într-un mod mai dinamic şi colorat. Acesta este gândit astfel încât la printare pagina să nu fie încărcată, iar datele să fie accesibile uşor.

Vizualizarea unei dispoziţii - Agraf blue · Ghidul Agraf

Pe cealaltă parte venim în ajutor cu un design clasic, cunoscut de toată lumea, care oferă o delimitare precisă a datelor, prin încadrarea lor în tabele.

Vizualizarea unei dispoziţii - Clasic · Ghidul Agraf

Diferenţa între cele două modele constă doar în aranjarea datelor în pagină, informaţiile de pe dispoziţii fiind aceleaşi în ambele situaţii. Ambele stiluri sunt compacte, oferind exact ceea ce utilizatorul are nevoie: claritate, simplitate şi accesibilitate.

În aplicaţia Agraf, dispoziţiile pot fi vizualizate în oricare din cele trei statusuri ale lor, “Ciornă”, “Emisă” sau “Anulată”, dar pot fi exportate doar în cazul ultimelor două statusuri.

Pentru a accesa modul de vizualizare a unei dispoziţii, ai două posibilităţi. Din lista de dispoziţii apeşi butonul “Vezi dispoziţia” aflat pe linia fiecărei dispoziţii din listă sau, tot din lista de dispoziţii, dai click pe link-ul de pe numărul acesteia.

O dispoziţie în modul de vizualizare arată la fel ca una exportată în format PDF.

Foloseşte-o gratis

Convinge-te singur cât e de uşor să emiţi facturi online cu aplicaţia Agraf

Lista de dispoziţii Modificarea unei dispozitii